info@angelapeters.nl
Contact ons op info@angelapeters.nl

Galerie Hattem Angelart Kunst&Zo

Angela Peters galerie hattem

Angelart Kunst&Zo

Galerie Hattem Angelart is de galerie winkel van Angela Peters en Herman de Weerd. Hier kan je terecht voor beeldende Kunst van Angela zelf en van kunstenaars uit de regio. Van handgemaakte producten en bijzondere cadeautjes tot beeldende kunst. Onder het genot van een heerlijke kop koffie, thee en huisgemaakte taart kan je alles rustig aanschouwen.

Culturele hotspot bij Galerie Hattem

“Wij willen verbinden”, Angelart Galerie Hattem biedt ruimte aan kunstenaars en makers uit de omgeving. Daarbij is het belangrijk dat de kunst en de producten van mooie kwaliteit zijn en duurzaam is. De kunst moet de beschouwer raken. Het doel is om kunstenaars en makers een podium te geven en hun werk zichtbaar wordt voor een groter publiek. En om aandacht te geven aan diverse soorten van ambachten. Daarnaast kan je bij Angelart Kunst&Zo ook terecht voor heerlijke koffie, thee, limonade en een ambachtelijk stuk taart. 

Onze plannen bij Galerie Hattem

We hebben veel plannen Voor de toekomst, alleen worden we hierin helaas gehinderd door COVID-19. In de toekomst willen we kleinschalige “huiskamer” concerten, theater, lezingen en workshops voor grotere groepen die organiseren. Kleine voorstellingen en evenementen  voor een klein publiek. We willen lichtjes in de ogen zien van , makers,  bezoekers en deelnemers. We vinden het geweldig om te luisteren en naar en te zien wat mensen werkelijk drijft. Dat is wat ons uiteindelijk bindt.” 
Wat kan wel: COVID is niet alleen een struikelblok, het heeft ook gezorgd voor nieuwe kansen. We hebben bijvoorbeeld een complete online aquarel cursus ontwikkeld en verschillende thuisworkshop pakketten

 

  • Beeldendekunst
  • Lessen en workshops
  • online lessen en workshops
  • cadeautjes
  • Artprints
  • webshop


Angelart kunst en zo galerie Hattem

De Galerie

Beeldende Kunst van Angela zelf en van kunstenaars uit de regio

aquarelverf mengen Angelart studio

De Studio

Jij kunt creatief kunstzinnig bezig zijn met complete thuisworkshop pakketten

Angelart kunst en zo galerie winkel Hattem Shop

De shop

Bijzondere producten van makers uit de omgeving en van mooie duurzame Nederlandse merken